Reivindicar el dret a badar

febr. 19, 2013 No Comments by

MARC CODINA Anar pel carrer i creuar la mirada amb alguna persona és cada cop més difícil. La gent jove i no tan jove camina mirant el mòbil i prement les tecles de la Blackberry o fent lliscar la pantalla tàctil del seu iPhone o Android de manera compulsiva. S’han d’equivocar per força perquè us he de confessar que sóc incapaç de caminar i tuitejar o respondre missatges de Whatsapp al mateix temps. Sí, no sé fer aquestes dues coses alhora i dormo ben tranquil, eh? Doncs això que amb una mica de sort quan anem pel carrer interactuem amb la resta de la gent amb un “Disculpa!” o com a màxim amb un ”Ui, és que no t’havia vist!” just abans de xocar.

 

I ja us dic ara que la cosa no té massa pinta de millorar. L’ús de les xarxes socials creix cada vegada més i Facebook, per posar un exemple, monopolitza el 83% del temps global que dediquem a aquests serveis. Twitter i LinkedIn han augmentat un 64% d’usuaris en un any. I tampoc es queden enrere Pinterest i Instagram amb 30 milions d’usuaris cadascuna.

 

Dies enrere l’actriu Clara Segura explicava en una entrevista al diari Ara la sensació desagradable d’observar, des de l’escenari i en plena interpretació, cares blaves a la platea. I és que fins i tot al teatre tampoc ens en podem estar? Reivindico el dret a badar. Recordeu que publicar un tuit, respondre un missatge o actualitzar l’estat a Facebook pot esperar uns minuts. De debò, no patiu! Perdoneu us he de deixar que el mòbil em pita!

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet