Sant Vicenç de Castellet rep 143 sol·licituds per als 14 llocs de treball del projecte SOM-hi!

febr. 19, 2013 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha rebut un total de 143 sol·licituds per optar al concurs públic que selecciona 14 llocs de treball temporal en el marc del projecte Som-hi! Durant els darrers dies s’han rebut les sol·licituds i divendres el tribunal qualificador elaborarà la llista d’aspirants admesos i exclosos tenint en compte els requisits del concurs públic. A continuació, es valoraran els aspirants admesos seguint els barems publicats a les bases reguladores del concurs. L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones seleccionades i la setmana vinent hauran de presentar la documentació original i les acreditacions necessàries. El consistori formalitzarà els primers tres contractes de treball el 4 de març.

Llocs de treball

Els aspirants opten a 10 llocs de treball de peó de manteniment, dos llocs de treball de neteja de dependències reservats al col·lectiu de dones i finalment hi ha dos llocs de treball reservats als joves menors de 25 anys. La durada dels contractes serà de tres mesos, es formalitzant al llarg de l’any i la jornada laboral serà de cinc hores diàries.

 

Projecte transversal

El projecte SOM-hi! preveu la contractació de 20 treballadors directes i es mantindran tres llocs de treball més. Aquesta setmana han començat a treballar els primers sis treballadors inscrits a la borsa de treball de l’Ajuntament. En paral·lel, s’obrirà l’Escola d’Adults i es fomentarà l’emprenedoria a través de la creació d’uns premis.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet