Convocat el cinquè concurs de fotografia gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa

febr. 14, 2013 No Comments by

Brain Food, la foto guanyadora de l’edició 2012 del concurs

Menjar i Beure a Manresa ha posat en marxa una nova edició del concurs de fotografia gastronòmica, que busca trobar les imatges més originals i creatives relacionades amb la cuina, els aliments i la gastronomia. Pot participar-hi qualsevol persona, tingui coneixements o no de fotografia, que vulgui immortalitzar algun moment gastronòmic, des del més quotidià fins al més elaborat. Es valorarà principalment la originalitat de la imatge i, també, es tindrà en compte que la fotografia sigui d’un plat cuinat.

Les fotos participants poden enviar-se per correu electrònic a l’adreça comunicacio@diesa.com fins el dia 25 de març. També es poden lliurar en suport paper a la seu central de Diesa Restauració, al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages, o a qualsevol dels establiments col·laboradors de la campanya. En aquest cas, cal que les fotos vagin sobre un suport de cartolina o de base rígida (mai en marc o sota un vidre) de 30×40 cm. Al darrere han de portar el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor, així com un títol que identifiqui la imatge.

El dia 4 d’abril es coneixeran els guanyadors del concurs, en un acte en què es lliuraran els premis i es podran veure totes les imatges seleccionades. S’entregarà un premi a la millor fotografia, un altre a la fotografia més creativa i un a la fotografia més original. Tots tres guanyadors s’enduran un lot de productes gastronòmics i un àpat per a dues persones al restaurant Passeig. El concurs compta amb la col·laboració de Foto Art Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet