Més de 100.000 euros per arranjar el camí de Castelladral a Valls de Torroella

febr. 13, 2013 No Comments by

Les obres d’arranjament del camí de Castelladral a Valls de Torroella, al municipi de Navàs, ja han finalitzat. A banda de millorar l’accessibilitat per als veïns, amb les obres es facilita l’accés amb mitjans terrestres a una massa forestal que ja va ser fortament castigada pels incendis del 94. En total, el camí fa gairebé 9,5 km de longitud, dels quals s’ha actuat en uns 8 km.

S’hi ha realitzat els següents treballs:

  • Formigonat dels trams més ombrívols i amb més pendent i un parell de guals de riera. En total s’han pavimentat més de 500 metres, la major part complementats amb una cuneta transitable per a millorar les possibilitats de creuament de vehicles pesats.
  • Repàs de la plataforma del camí, amb una compactació de tot-ú als trams no pavimentats.
  • Instal·lació de senyalització de seguretat en diversos punts.

El cost de l’actuació ha estat de gairebé 104.000 euros, dels qual el Consell Comarcal del Bages, a través del PUOSC, n’ha aportat aproximadament un 77%. La resta ha estat aportada per l’Ajuntament de Navàs.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet