Sant Vicenç de Castellet obre el concurs per seleccionar 14 llocs de treball del projecte SOM-hi!

febr. 08, 2013 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha obert el concurs per seleccionar 14 lloc de treball temporals a temps parcial inclosos en el Pla d’inserció laboral del projecte SOM-hi! L’equip de Govern destina 300.000 euros a aquest projecte per fomentar l’ocupació al municipi. Sant Vicenç de Castellet és un dels pobles del Bages amb una taxa d’atur més elevada i per combatre aquesta realitat l’Ajuntament aplicarà tot un seguit de mesures durant el 2013. El concurs és públic i s’adreça a persones majors de 16 anys empadronades al municipi que estiguin en situació de desocupació. Es prioritzaran aquelles persones amb càrregues familiars, sense ingressos i que visquin les situacions de més dificultat.

Llocs de treball

S’ofereixen 10 llocs de treball de peó de manteniment, dos llocs de treball de neteja de dependències reservats al col·lectiu de dones i finalment hi haurà dos llocs de treball reservats als joves menors de 25 anys. La durada dels contractes serà de tres mesos, s’aniran formalitzant al llarg de l’any i la jornada laboral serà de cinc hores diàries. Les sol·licituds, mitjançant una instància, es podran presentar a l’Ajuntament fins al 18 de febrer. Tota la informació es pot consultar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC) i a la pàgina web municipal www.svc.cat

Projecte transversal

El projecte SOM-hi! preveu la contractació de 20 treballadors directes i es mantindran tres llocs de treball més. En paral·lel, s’obrirà l’Escola d’Adults i es fomentarà l’emprenedoria a través de la creació d’uns premis. L’Ajuntament actua d’intermediari entre els demandants d’ocupació i les empreses del municipi per afavorir la contractació i també ofereix bonificacions fiscals per aquelles companyies que s’instal·lin a Sant Vicenç, fomentin la contractació indefinida i es comprometin amb el medi ambient.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet