L’activista Arcadi Oliveres serà l’encarregat de fer la conferència inaugural de la fira Cuida’t 2013

febr. 06, 2013 No Comments by

Arcadi Oliveres, activista per a la pau i la justícia social

L’economista i activista per a la justícia social i la pau Arcadi Oliveres pronunciarà la conferència inaugural de la fira Cuida’t, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 16 i 17 de març. La xerrada d’Oliveres porta per títol “El futur es diu austeritat i benestar”, i en ella el conegut activista posarà l’accent en la seva visió de la salut des del punt de vista de l’ètica. La conferència inaugural del Cuida’t tindrà lloc el dissabte 16 de març, a les 11 del matí, a la sala d’actes del Palau Firal.

La d’enguany serà la tercera edició de Cuida’t, una fira que ha aconseguit ser referent ala CatalunyaCentralen l’àmbit de les teràpies naturals i alternatives, la salut i el benestar personal. Durant dos dies, el Palau Firal de Manresa s’omplirà d’expositors molt diversos i d’activitats en què els visitants podran experimentar diferents mètodes i disciplines per tractar tota mena de dolències o bé simplement per millorar el seu benestar.

Des de l’organització s’espera repetir el poder de convocatòria de la passada edició, que va atraure 87 expositors i més de 8.000 visitants. La fira estarà oberta entre les 10 del matí i les 8 del vespre i l’entrada és gratuïta. A més, per facilitar l’accés dels visitants hi haurà un servei de microbús gratuït des de l’estació dela Renfe, passant pel centre de Manresa, fins al Palau Firal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet