El Montepio de Conductors vol que els camions de la C-55 vagin per l’autopista, però que se’ls compensi econòmicament

febr. 01, 2013 No Comments by

Imatge de la C-55

El Montepio de Conductors, amb l’objectiu de millorar la mobilitat a la C-55, considera necessari que la Generalitat prengui noves mesures, en la línia de la que promou a un tram de la N-II, per tal que els vehicles pesants circulin per l’autopista i per tant descongestionin aquesta carretera que té una alta sinistralitat.

La nova mesura que el Montepio reclama per a la C-55 hauria d’anar aparellada de mesures econòmiques compensatoris de la Generalitat cap els transportistes, un sector molt afectat per la crisi econòmica, les pujades del preu dels carburants i la futura aplicació de l’eurovinyeta a l’Eix Transversal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet