La internacionalització centra bona part de l’oferta formativa de la Cambra per al proper mes de febrer

gen. 30, 2013 No Comments by

Curs de formació a la Cambra

Formar els responsables i professionals de les empreses del Bages perquè puguin impulsar amb èxit estratègies d’internacionalització de les seves empreses és una de les prioritats dela Cambrade Comerç de Manresa per aquest any 2013. És per aquest motiu que el comerç internacional ocupa un espai molt important en l’oferta de cursos quela Cambraha programat per al proper mes de febrer. Dels cinc que hi ha previstos, tots ells de curta durada per tal que puguin compaginar-se fàcilment amb l’activitat professional, quatre s’inscriuen directament en l’àmbit de la internacionalització.

El primer curs es farà aquest proper divendres, 1 de febrer, i se centrarà en els costos i tarifes bancàries en comerç internacional, amb l’objectiu d’explicar com funciona des del punt de vista financer una operació de compravenda internacional, quins operadors hi intervenen i com es poden reduir costos i eliminar riscos. El dimarts 5 de febrer tindrà lloc un curs per aprendre a elaborar un bon contracte internacional. Aquest curs, que és gratuït, vol ensenyar com s’ha de fer un contracte per tal que serveixi per preveure i evitar posteriors conflictes.

El dia 7 de febrer serà el torn dels Incoterms 2010, unes normes que regeixen les condicions d’entrega de mercaderies  i que s’utilitzen per dividir els costos de les transaccions comercials internacionals, delimitant les responsabilitats entre el comprador i el venedor. El dia 14 de febrer es farà una jornada gratuïta sobre propietat industrial, en què s’explicaran els conceptes bàsics que cal conèixer sobre propietat industrial abans de tirar endavant un nou projecte dins l’empresa. La programació de cursos del mes de febrer la tancarà, el dia 28, un curs sobre comerç electrònic aplicat a l’àmbit internacional, que porta per títol “Claus d’èxit d’una botiga virtual per vendre en d’altres països”.

Per a més informació sobre tots aquests cursos, així com per realitzar les corresponents inscripcions, cal posar-se en contacte amb l’àrea de formació de la Cambra de Comerç de Manresa al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org. Al web www.cambramanresa.org hi ha més informació i els programes detallats de tots els cursos.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet