El sistema eMii de Compact Habit rep un dels prestigiosos Premis NAN d’Arquitectura i Construcció

gen. 29, 2013 No Comments by

L’empresa catalana Compact Habit, que centra la seva activitat en la construcció modular industrialitzada, ha estat guardonada amb el millor material de construcció a la categoria d’estructures, façanes, cobertes i divisòries en l’edició dels VI premis “NAN 2012 Arquitectura y Construcción”, organitzats pel Gupo TPI i convocats per la revista NAN Arquitectura y Construcción. Els premis, que reben el suport del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya i del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, són un reconeixement al caràcter innovador d’aquest sistema de construcció que té la seva planta de producció a Cardona.

Amb aquest sistema s’han construït en el decurs dels darrers quatre anys residències universitàries a Girona, Sant Cugat del Vallès i Manresa; equipaments de caràcter sanitari a Reus i Girona; habitatges de protecció oficial a Banyoles; i turístics, a Cambrils.

El gerent de Compact Habit, Josep Armengol, recollint el premi

En el decurs de la mateixa celebració també es va premiar com a millor projecte residencial, als equips d’arquitectura Harquitectes Àrea Productiva i Data Arquitectura i Enginyeria, per la residència universitària de Sant Cugat, que es va edificar amb el sistema eMii de Compact Habit.

Compact Habit, creada per Constructora d’Aro SA i participada per l’empresa pública AVANÇSA, ja va rebre en el decurs del 2012 un dels premis PIME a l’empresa més competitiva i el Novabuild a la innovació en construcció. També el Greenbuilding que concedeixla Comissió Europeaals promotors d’edificis de nova construcció que destaquin pel seu baix impacte mediambiental, l’eficiència energètica i la innovació tecnològica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet