El Rotary Club Manresa-Bages convida a l’empresari Carlos Tusquets per analitzar la situació econòmica actual

gen. 21, 2013 No Comments by

El doctor en economia per la Universitat de Barcelona, Carlos Tusquets, serà a Manresa aquest proper dijous, 24 de gener, per participar en el sopar-conferència organitzat pel Rotary Club Manresa-Bages. El Rotary Club Manresa-Bages ha convidat Tusquets a un dels sopars que periòdicament celebra amb membres de l’entitat i altres persones del territori interessades en aprofundir en diferents temàtiques i realitats. En aquesta ocasió, l’objectiu és abordar diferents qüestions econòmiques al voltant de la crisi actual, amb un especial interès als temes relacionats amb la banca.

 

L’acte, que tindrà lloc al Kursaal Espai Gastronòmic a partir de les 21.00 hores, és obert a tothom que hi estigui interessat amb prèvia inscripció al telèfon del Club: 637 806 582. Les places són limitades. El cost del sopar és de 25 euros.

 

Entre altres càrrecs, Tusquets és President de Banc Mediolanum, membre del Consell Assessor del President de la Generalitat (CAREC) i President de l’European Financial Planner Association (EFPA) a Espanya. Anteriorment, entre els anys 1989 i 1992, va ser president del Cercle d’Economia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet