El director general de Telefónica a Catalunya serà a la Cambra per participar en un esmorzar empresarial

gen. 18, 2013 No Comments by

Joaquim Faura en un acte a la Cambra l’any 2007

Joaquim Faura, director general de Telefónica a Catalunya, participarà el proper dimecres, dia 23 de gener, en un esmorzar empresarial a la Cambrade Comerç de Manresa. Fauràa pronunciarà la conferència “TIC en temps de crisi”. L’acte començarà a les 9.15 del matí i per assistir-hi cal inscriure’s al correu goviedo@cambramanresa.org.

En el moment actual, les TIC són una eina bàsica per incrementar la productivitat i reduir els costos d’una empresa. Les empreses que en fan un ús adequat també poden aplicar-les a la seva estratègia d’internacionalització i de cooperació empresarial, totes dues importants a l’hora de fer front a la crisi. En l’acte de dimecres, els representants de les empreses del Bages tindran l’oportunitat de plantejar al responsable d’una de les principals empreses de telecomunicacions les mancances actuals d’aquestes infraestructures al Bages i conèixer els plans d’expansió i millora de la companyia al territori.

Joaquim Faura és director general de Telefónica a Catalunya des de l’any 2005. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Economia i Direcció d’Empreses per l’IESE. Professionalment, ha estat vinculat a grans empreses com el grup Gillette, Chupa-Chups, Sara Lee i Tabacalera/Altadis. L’any 2001 va entrar a formar part de l’equip directiu del grup Telefónica, en el qual ha ocupat els càrrecs de director general de consum i màrqueting, director general de la unitat coorporativa de màrqueting i continguts i president de Terra Lycos Networks.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet