Últimes dies per participar al dotzè Concurs de Receptes de Nadal

gen. 11, 2013 No Comments by

La dotzena edició del Concurs de Receptes de Nadal encara la seva recta final a manca d’una setmana perquè finalitzi el termini per rebre propostes. En aquests moments l’organització ja ha rebut més de seixanta receptes que optaran a un dels tres premis del concurs. Hi ha temps fins el divendres 18 de gener per enviar les receptes per correu electrònic a comunicacio@diesa.com, o bé lliurar-les personalment a qualsevol dels establiments del grup Diesa, o a les oficines de Regió7 i Ràdio Manresa.

Les receptes concursants han d’estar relacionades amb el Nadal i en la seva explicació s’hi ha d’incloure els apartats ingredients, preparació, toc final i presentació a taula. Si es considera oportú, es pot incloure una foto del plat ja acabat. El concurs és obert tant a aficionats a la cuina com a cuiners professionals o estudiants.

Els autors de les tres receptes premiades podran gaudir d’un àpat per a dues persones al restaurant Maïami. El primer, a més, s’endurà una estada de cap de setmana en un hotel i el segon, un lot de productes gastronòmics. L’acte de lectura del veredicte i lliurament de premis tindrà lloc el dijous 24 de gener, a les 8 del vespre, al restaurant Maïami.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet