La fira Cuida’t arriba a la tercera edició amb l’objectiu de mantenir l’alt poder de convocatòria

gen. 07, 2013 No Comments by

Imatge d’arxiu de l’edició de l’any passat de la fira

El Palau Firal de Manresa acollirà el 16 i 17 de març la tercera edició de la Fira Cuida’t, un certamen que ha tingut molt bona acollida i que esdevé una gran plataforma per donar a conèixer noves teràpies, productes i serveis relacionats amb l’atenció a les persones. L’any passat, aquesta fira va aconseguir atraure un total de 87 expositors i per a l’edició d’enguany s’espera poder repetir el nombre d’empreses i organitzacions present.

Entre els objectius que s’ha fixat Fira de Manresa, en condició d’organitzadora del certamen, hi ha la definició d’un ampli ventall d’activitats paral·leles, que aniran des de demostracions de l’efectivitat de diferents teràpies naturals, fins a conferències,  jornades de caràcter tècnic i tallers.

El Cuida’t està obert tant el dissabte 16 com el diumenge 17, de les 10 del matí i disposarà d’un servei de microbús que farà un circuit de l’estació de la Renfe fins al Palau Firal amb parades a la carretera de Vic(davant Darsa) i estació d’autobusos i la tornada pel mateix recorregut.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet