El Montepio exigeix una reacció urgent a la Generalitat per corregir la sinistralitat de la C-55

gen. 04, 2013 No Comments by

La sinistralitat als punts negres de la C-55 es manté en aquest inici d’any. El darrer accident mortal registrat ahir al migdia en aquesta via ha encès els ànims del Montepio de Conductors que demana una reacció urgent a la Generalitat per corregir la sinistralitat “inadmissible” d’aquesta carretera. El Montepio es pregunta “quantes víctimes més s’han de produir per prendre mesures immediatament” i demana al departament de Territori i Sostenibilitat que “no esperi ni un dia més per actuar en els punts negres del tram sud de la C-55”. Unes millores que el Govern s’ha compromès a començar a executar aquest mes de gener.

Allargar la mitjana

El Montepio de Conductors no vol que es perdi ni un sol minut més en les obres per corregir els dos punts negres de la via, a Manresa i a Castellgalí. Al punt quilomètric 26,5, en el traçat del pont sobre el riu Cardener, l’allargament de la mitjana evitarà els desplaçaments i les invasions de carril. Des de l’entitat, juntament amb el Consorci Viari de la Catalunya Central, també s’han proposat mesures per millorar el traçat en la incorporació a la C-55 des de Manresa i reduir la velocitat en tot el tram en el marc d’un estudi que la Generalitat tindrà en compte en les obres en aquesta via. El Montepio també espera amb urgència les actuacions a Castellbell i el Vilar, concretament al punt quilomètric 18,5 a traves de la qual se suavitzarà el revolt d’accés a l’autopista C-16, així com al tram fins al túnel de Bogunyà.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet