El Campi Qui Jugui atreu 13.000 infants aquest Nadal al Palau Firal de Manresa

gen. 04, 2013 No Comments by

Imatge del certamen, aquest Nadal

El Campi Qui Jugui ha renovat el seu poder de convocatòria i ha atret uns 13.000 infants aquest Nadal al Palau Firal de Manresa. La 27a edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa, que ha tancat portes aquest vespre, ha superat la conjuntura actual i ha mantingut l’interès per part dels nens i nenes del territori. El certamen ha estat possible gràcies a la feina de més de 110 persones, entre els quals hi ha l’equip de coordinadors, uns 90 monitors i persones col·laboradores.

 

Temàtica nadalenca

El Palau Firal s’ha convertit durant dues setmanes en un gran aparador nadalenc. Els infants han pogut realitzar activitats de tot tipus relacionades amb les festes de Nadal. El Campi Qui Jugui ha ofert tallers de maquillatge, pintura, dibuix, manualitats, activitats d’aventura, inflables i per als més petits s’ha habilitat l’espai dels microxics amb La Granja, el sorral, el circuit d’aventura i la ludoteca. Els més grans s’han distret amb els jocs de taula, el circuit exterior i un espai amb els jocs de la Wii. El certamen s’ha tancat fa uns minuts seguint el ritme del grup d’animació infantil Xerric. Des de l’organització es vol agrair la col·laboració de totes les entitats que han organitzat activitats al Palau Firal i el suport dels col·laboadors i els patrocinadors que han fet costat al Campi Qui Jugui un any més.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet