Els Campi Qui Jugui continuarà a ple rendiment el cap de setmana i es prepara per rebre l’any nou

des. 28, 2012 No Comments by

Una de les atraccions del Campi Qui Jugui

El Campi Qui Jugui continua aquests dies amb plena activitat i fent les delícies dels petits i no tant petits de Manresa i comarca. El saló estarà obert ja de manera ininterrompuda fins el dia 4 de gener, en horari de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Per al proper dilluns, últim dia de l’any, s’ha preparat un espectacle de Cap d’Any a càrrec de Pep Callau que podrà veure’s a partir de les 7 de la tarda. Al llarg del cap de setmana, els nens i nenes també podran gaudir de contacontes, cada dia a les 5 i a 2/4 de 7 de la tarda, i d’actuacions de màgia, a 2/4 de 6 i les 7 de la tarda. La màgia, una de les activitats que més expectació està causant entre els més menuts, va a càrrec de l’Associació Màgia Central Catalunya, que col·labora amb el Campi de manera totalment desinteressada.

El Campi més nadalenc

El Nadal és l’eix central del Campi Qui Jugui d’enguany, i és per això que entre les activitats que poden fer els nens i nenes hi ha des de simular un viatge en camell amb els Reis d’Orient, fins a gaudir d’una fira de Santa Llúcia, construir un tió, trobar la fava en un tortell de Reis gegant fet de sorra o fer galetes nadalenques. No hi falten algunes de les atraccions estrella ja habituals com els inflables o el maquillatge, com tampoc un espai per als més menuts, de0 a3 anys, ila Krpa+10, pensada per a nens i nenes majors de 10 anys, amb jocs de taula i una zona WII.

Entrades anticipades

Una de les novetats d’aquesta edició és la possibilitat de comprar l’entrada de manera anticipada i així evitar fer cues. Les entrades anticipades poden comprar-se per internet al web www.campiquijugui.cat o bé a les taquilles del teatre Kursaal de Manresa. Per arribar al Palau Firal, hi ha un servei de bus gratuït que surt cada mitja hora des del centre de Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet