L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet destina 15.000 euros en un programa per reciclar llibres de text

des. 27, 2012 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet destina 15.000 euros en un programa per reciclar llibres de text als centres educatius del municipi adreçat a les famílies dels alumnes que cursen estudis obligatoris. El projecte sorgeix de la necessitat detectada entre les famílies per rebaixar la càrrega econòmica que han de suportar alhora d’adquirir els llibres de text.

Quatre centres

La partida de 15.000 euros es distribuirà a través de les AMPAs FEDAC Sant Vicenç de Castellet, Escola Sant Vicenç, Escola Puigsoler i l’Institut Castellet, els quatre centres d’ensenyament obligatori del municipi. Les AMPAs podran posar adquirir llibres de text i desenvolupar un programa de reciclatge a l’abast de les famílies.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet