Les caminades que organitza el CAP de Santa Margarida de Montbui tripliquen el nombre d’usuaris en només un any

des. 20, 2012 No Comments by

La caminada que es va fer per celebrar el primer aniversari

Un centenar de pacients del CAP de Santa Margarida de Montbui han participat al llarg d’aquest any a l’activitat “Montbui camina”, un seguit de caminades organitzades des del CAP amb el suport de l’Ajuntament del municipi. L’activitat pretén promoure la salut a partir de la pràctica de l’exercici físic, lluitant contra el sedentarisme, afavorint l’adquisició d’hàbits saludables i donant a conèixer als participants l’entorn del municipi.

En aquest primer any de funcionament les caminades han multiplicat per tres el nombre d’usuaris. Si en un principi hi havia una desena de participants per grup, actualment la mitjana de participants se situa en trenta persones de totes les edats, des de nens fins a persones grans.

Les rutes que s’organitzen són de baixa dificultat, aptes per a totes les condicions físiques, d’una durada aproximada d’una hora. Durant el 2012 s’han organitzat una quinzena de caminades diferents. Habitualment es fan els dimarts el matí i els dijous a la tarda o vespre, en funció de l’època de l’any. En les caminades de dimarts es compta amb l’acompanyament de personal tècnic de l’Ajuntament, que complementa l’activitat amb estiraments i jocs físics de risoteràpia.

Caminada del primer aniversari

Per commemorar el primer aniversari de les caminades, més de 40 persones van reunir-se en una matinal prenadalenca que va anar fins als Molins de la Font Trobada. Allà, es va celebrar un esmorzar de germanor i els participants van compartir exercicis, regals i nadales en un ambient distès i animat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet