En marxa la dotzena edició del Concurs de Receptes de Nadal

des. 20, 2012 No Comments by

Diesa Restauració, en el marc de la campanya Menjar i Beure a Manresa, torna a convocar el ja tradicional concurs de receptes de Nadal, que aquest any arriba a la dotzena edició. Es tracta d’un concurs obert a la participació popular que esdevé un èxit de convocatòria any rere any. Entre els concursants, molts dels quals ja són habituals, hi ha des d’aficionats a la cuina fins a estudiants o professionals del sector.

Les persones que estiguin interessades en prendre-hi part ja poden fer arribar les receptes, que han d’estar relacionades amb Nadal, a l’adreça de correu electrònic comunicacio@diesa.com, o bé lliurar-les personalment a qualsevol dels establiments del grup Diesa o a les oficines del diari Regió7 i Ràdio Manresa.

El concurs premiarà les tres millors receptes rebudes. Els autors de totes tres rebran com a premi un àpat per a dues persones al restaurant Maïami i, a més, el primer serà obsequiat amb una Smartbox d’estada de cap de setmana i el segon amb un lot de productes gastronòmics. Els guanyadors es coneixeran en un acte que tindrà lloc el dia 24 de gener.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet