Moltes cases de colònies catalanes es reconvertiran durant Nadal i el Cap d’Any per esdevenir centres de turisme familiar

des. 14, 2012 No Comments by

Un nodrit grup de cases de colònies d’empreses associades a la patronal Acellec convertiran aquestes instal·lacions que habitualment acullen escolars en el lloc ideal per a la celebració de les festes de Nadal i el Cap d’Any en família. En un moment que les reserves de les escoles van a la baixa per la crisi econòmica i per les mesures de pressió dels mestres, els propietaris de les cases de colònies fan una aposta decidida pel turisme familiar amb uns paquets molt atractius, en els quals es combina el contacte amb la natura, les activitats per als infants i una bona oferta gastronòmica.

Les ofertes de les empreses són molt variades, però totes les empreses de l’Acellec que disposen de cases de colònies obren les portes per a activitats tan variades com àpats d’empreses, estades d’uns dies durant les festes de Nadal i paquets per al cap d’any amb preus molt atractiu, a partir dels 50 euros.

Les cases de colònies ofereixen a les famílies la possibilitat de viure, durant un dies, en masies perfectament acondiciades en contacte amb un entorn mediambiental suggerent i amb el suport de monitors i dinamitzadors infantils preparats per organitzar tot tipus d’activitats per als més petits.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet