El Servei d’Atenció Primària d’Osona exposa quatre projectes a la Jornada del Pla de Salut de Catalunya

des. 13, 2012 No Comments by

El Servei d’Atenció Primària d’Osona ha donat a conèixer quatre dels projectes en què treballa a la Jornadadel Pla de Salut 2011-2015 que s’ha celebrat fa uns dies a Sitges i que ha aplegat més d’un miler de professionals de la salut. Els treballs han estat realitzats per diferents equips del territori i abracen temes com la creació d’un model territorial integrat d’atenció al pacient crònic a Osona, la implantació d’un model territorial d’atenció pal·liativa en pacients amb malaltia crònica avançada o l’educació sanitària grupal per a pacients amb diabetis mellitus de tipus 2.

La Catalunya Central va presentar un total de 32 comunicacions a la jornada, onze de les quals són projectes d’abast territorial de la Gerència Territorial i la resta dels serveis d’atenció primària de les diferents comarques. Entre els temes treballats a nivell de Gerència Territorial hi ha l’ús de les xarxes socials per a la promoció de la salut, el Programa Pacient Expert, els grups psicoeducatius, l’atenció a les demències o l’avortament farmacològic. D’aquests, els treballs “Millorant l’eficiència: catàleg d’apòsits” i “Política de qualitat de la gerència de la Catalunya Central per a una millora de la seguretat dels pacients” van quedar entre els finalistes. Els projectes són majoritàriament en clau territorial i han estat fets amb la col·laboració de professionals d’altres proveïdors sanitaris del territori.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet