El Centre de Formació Pràctica selecciona alumnes per fer un curs subvencionat de CNC

des. 13, 2012 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica ha iniciat el procés de selecció d’alumnes per a un nou curs de formació ocupacional que començarà aquest mes de desembre. Es tracta d’un curs de preparador programador de màquina eina amb CNC del qual es faran dues edicions. Té una durada 1.140 hores de formació i dóna dret a obtenir un certificat de professionalitat de nivell 3, convalidable per crèdits d’un cicle formatiu de grau superior. També inclou la realització de pràctiques de perfeccionament professional en empreses. Aquesta proposta formativa s’adreça principalment a persones treballadores en situació d’atur tot i que també poden assistir-hi persones ocupades.

Per fer aquest curs cal tenir una formació mínima o bé poder acreditar experiència professional al sector. És per aquest motiu que el proper dilluns dia 17 de desembre, a les 6 de la tarda, es farà una prova d’accés a totes les persones que hi estiguin interessades. La prova d’accés tindrà lloc a l’Institut Lacetània de Manresa. Per fer-la cal inscriure’s trucant al 93 875 72 79 o bé enviant un correu a cfp@cfp.cat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet