Dilluns, nou taller gratuït de comerç electrònic a la Cambra

des. 13, 2012 No Comments by

Les persones que vulguin conèixer les claus per tenir èxit al comerç electrònic ja poden inscriure’s al taller gratuït que es farà ala Cambradilluns vinent, dia17, ales 3 de la tarda. Es tracta de la continuació del que s’ha celebrat aquesta setmana tot i que pot fer-se sense haver fet l’anterior. En aquesta ocasió, l’enfocament del taller serà més pràctic i s’hi presentaran diferents plataformes de comerç electrònic que poden fer servir les empreses, des de plataformes sectorials de venda, plataformes individuals o bé plataformes a l’entorn de Facebook.

Els tallers formen part d’un programa per apropar el comerç electrònic a petites empreses, comerços i empreses de serveis, que impulsala Cambraen col·laboració ambla DireccióGeneralde Telecomunicacions i Societat dela Informaciódela Generalitat.L’objectiu és sensibilitzar aquestes empreses de la importància de les plataformes de venda on line, com una manera d’obrir nous mercats, tant locals com internacionals. Al primer dels tallers, que va tenir lloc dilluns passat, van assistir-hi una dotzena d’empreses.

Tot i que la participació és gratuïta, cal fer la inscripció a jmonge@cambramanresa.org o al telèfon 93 872 42 22.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet