Aquest divendres es tanca el termini d’inscripcions per al Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa

des. 12, 2012 No Comments by

Queden només dos dies per a què els establiments que vulguin participar al 45è Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa formalitzin la seva inscripció. El termini es tancarà el proper divendres, 14 de desembre, a les 3 de la tarda. En aquests moments hi ha quinze establiments concursants, que són: Neus Suárez (C/ Carrió), Món Verd (Ctra. de Vic), Joguiba (C/ Guimerà), Personal i Intransferible (C/ Josep M. Planes), Harmonia Luxe Floral (C/ Lleida),La Mainada(C/ Barcelona), Saladich Joies (C/ Nou), Forn de Cabrianes (Muralla del Carme), Brunea Flors (Muralla Sant Francesc), Les Sabatilles Vermelles (Ctra. de Cardona), El Serrell (C/ Caritat), Visual Òptica (Avinguda de les Bases), Berta’s Chocolat (Galeries Manresa Centre), El Taller (C/ Nou) iLa Drogueria(C/ Jaume I).

Per escollir el guanyador, que sortirà d’una votació popular, hi ha temps fins el dimarts 18 de desembre a les 12 de la nit. Les votacions es fan on line a través d’un enllaç al qual s’accedeix des de la web de la Cambra (www.cambramanresa.com) o bé llegint un codi QR que hi ha als aparadors participants. A manca de pràcticament una setmana perquè finalitzi el termini de votacions, ja s’han registrat prop de 150 vots. Des d’avui, a la pàgina de la Cambra a Facebook (www.facebook.com/Cambramanresa), poden veure’s les fotos dels aparadors concursants.

Per inscriure’s al concurs cal adreçar-se a la Cambra, presencialment (Muralla del Carme 17-23, 2n pis, edifici Can Jorba), per telèfon (93 872 42 22) o bé per correu electrònic (jmonge@cambramanresa.org). Participar al concurs és gratuït i es concediran tres premis de 300 euros el primer, 200 el segon i 100 el tercer. El lliurament de premis es farà el dia 20 de desembre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet