Ja es pot votar per al millor aparador de Nadal de Manresa

des. 11, 2012 No Comments by

Des d’aquest dilluns ja poden fer-se efectives les votacions per al Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa. L’aplicatiu informàtic que permet votar per al millor aparador de la ciutat ja està actiu i accessible des del web www.cambramanresa.com o bé des del codi QR que exhibeixen els aparadors participants al concurs. El termini de votacions s’allargarà fins al proper dimarts, 18 de desembre, i només es podrà emetre un vot des de cada dispositiu, tant mòbil com fix.

Ens aquests moments hi ha 11 comerços concursants, tot i que el període d’inscripcions continua obert fins aquest divendres. Els establiments apuntats són: Personal i Intransferible (C/ Josep M. Planes), Harmonia Luxe Floral (C/ Lleida), Forn de Cabrianes (Muralla del Carme), Món Verd (Ctra. de Vic), Berta’s Chocolat (Galeries Manresa Centre), Perruqueria El Serrell (C/ Caritat),La Mainada(C/ Barcelona), Neus Suárez (C/ Carrió), Joguiba (C/ Guimerà), Saladich Joies (C/ Nou) i Visual Òptica (Avinguda de les Bases).

El Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa, que organitzala Cambraamb el suport de l’Ajuntament ila UBIC, s’ha renovat aquest any coincidint amb la celebració del 45è aniversari. L’objectiu dels organitzadors és aconseguir la màxima implicació tant del comerç local com de la ciutadania. Participar-hi no té cap cost per als comerços i només cal que s’apuntin trucant al telèfon 93 872 42 22. Un cop inscrits, se’ls lliurarà un cartell que caldrà que pengin en un lloc visible de l’aparador en què hi consta el número de concusant i el codi QR des del qual els clients poden votar per al concurs.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet