Els Mossos presenten demà a la Cambra el dispositiu especial de seguretat per a les festes de Nadal

des. 03, 2012 No Comments by

Com ja va essent habitual per aquestes dates, els Mossos d’Esquadra presentaran demà dimarts a comerciants i empresaris del Bages el dispositiu especial que es desplegarà amb motiu de les festes de Nadal. La sessió informativa tindrà lloc ala Cambra, a dos quarts de dues del migdia, i anirà a càrrec de responsables de la Regió Policial Central.

El Programa Operatiu Estacional Grèvol 2012-2013 es durà a terme a tot el país entre la primera setmana de desembre i mitjans de gener i està especialment centrat en l’activitat comercial i empresarial, les celebracions i les cavalcades. L’objectiu de l’operatiu és reforçar la presència policial en les zones amb més activitat comercial, coincidint amb unes dates en què es registren forts augments de les vendes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet