Sant Vicenç de Castellet organitza una campanya solidària per recollir aliments, productes d’higiene i joguines

nov. 27, 2012 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet organitza una campanya solidària per ajudar les famílies més necessitades del municipi a les portes de les festes de Nadal. En el marc de la iniciativa Per un Sant Vicenç més compromès, la regidoria de Serveis Socials fa una crida a la població per recollir aliments, productes d’higiene personal i joguines noves o en bon estat. La campanya ja és vigent, continuarà fins al proper 15 de desembre i compta amb el suport d’entitats i diferents establiments que també organitzaran actes per recollir material.

 

Punts de recollida

La ciutadania pot fer les seves aportacions a diferents punts de recollida que s’han habilitat al municipi: les escoles de Sant Vicenç de Castellet, l’OAC, Serveis Socials, el CAP, la Biblioteca municipal i diferents establiments comercials esdevindran els punts per facilitar la recollida d’aliments i altres productes. L’entitat Mossèn Rovira Tenas i la regidoria de Serveis Socials distribuiran el material recollit a les famílies en situació de risc social.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet