La Cambra demana que s’agilitin al màxim els tràmits per formar el nou govern de Catalunya

nov. 26, 2012 No Comments by

Després de la jornada electoral d’ahir,la Cambrade Comerç de Manresa demana als nous diputats del Parlament de Catalunya que treballin amb rapidesa per formar el nou govern del país. Segonsla Cambra, és important que s’agilitzin els tràmits per tal d’investir el nou president i formar govern amb el mínim termini possible.

En aquest sentit,la Cambracreu que l’actuació prioritària i urgent en aquests moments ha de ser l’aprovació dels pressupostos dela Generalitatper al 2013, un tema del qual pràcticament no s’ha parlat al llarg de la campanya electoral.La Cambrainsta als responsables polítics a actuar amb maduresa política i corresponsabilitat, buscant el màxim consens en tots aquells temes de més importància per al futur de Catalunya.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet