Mig miler d’alumnes de secundària del Bages es posaran a la pell de les persones amb discapacitat

nov. 22, 2012 No Comments by

Els alumnes a l’IES Castellet, aquest dijous

El programa Posa’t al meu lloc ha començat aquest dijous al Bages amb la voluntat que prop de 550 alumnes de 2n i 3r d’ESO dels instituts de la comarca coneguin les dificultats de les persones amb discapacitat. El Punt d’Informació de Discapacitats del Bages, que gestiona el Consell Comarcal del Bages, proposa per cinquè any un seguit d’activitats per conscienciar la població més jove de les dificultats que pateixen les persones amb discapacitat. La iniciativa Posa’t al meu lloc s’emmarca en els actes del 3 de desembre, el dia Internacional de la Discapacitat.

Vuit instituts de la comarca

Un total de 8 centres de secundària de la comarca participaran al programa fins al proper 5 de desembre. L’Escola Diocesana de Navàs, l’IES Castellet, l’IES Mig-Món, l’IES Sant Ramon, l’IES Moianès, l’IES Gerbert d’Aurillac, l’IES Miquel Bosch i Jover i l’IES Navarcles programen tallers en què els alumnes van en cadira de rodes intentant superar un circuit ple de traves i barreres. Amb aquesta acció els estudiants viuen en primera persona els obstacles i les dificultats de les persones amb discapacitat. El programa serveix per fer reflexionar l’alumnat sobre temes com les barreres físiques, socials i de comunicació, la inclusió escolar i social, així com les diferents maneres amb què es pot col·laborar amb les persones amb discapacitat per afavorir la seva igualtat d’oportunitats.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet