Banc Sabadell-Urquijo explicarà a la Cambra com afecta als contribuents la reintroducció, l’any vinent, de l’impost sobre el patrimoni

nov. 20, 2012 No Comments by

A partir de l’any vinent, l’impost sobre el patrimoni torna a ser obligatori per als contribuents amb rendes superiors als 700.000 euros. Amb l’objectiu d’informar sobre les principals novetats fiscals derivades de la reintroducció d’aquest impost i assessorar sobre les mesures de gestió del patrimoni més eficients, Sabadell-Urquijo, la divisió de banca privada de Banc Sabadell, farà una sessió ala Cambra, el proper dijous 22 de novembre, a les 4 de la tarda.

La sessió servirà per aclarir dubtes a l’entorn de la declaració de l’impost sobre el patrimoni, que en principi ha de ser temporal, afectant només els exercicis 2011 i 2012, tot i que una llei pendent d’aprovació la prorrogaria fins el 2013. Anirà a càrrec d’un expert en gestió del patrimoni de Sabadell-Urquijo. L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s al telèfon 93 872 42 22 o a l’adreça de correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet