Cambra i Banc Sabadell fan la primera sessió conjunta per promoure la internacionalització entre les empreses del Bages

nov. 19, 2012 No Comments by

Imatge de la jornada “Exportar per créixer”

La Cambrade Comerç de Manresa i Banc Sabadell han començat les accions conjuntes que tenen per objectiu facilitar la internacionalització de les empreses del Bages. La primera ha estat una sessió que va tenir lloc ahir ala Cambrai que van seguir una trentena de persones. Sota el títol d’”Exportar per créixer”, es va explicar als assistents les eines que tantla Cambracom el Banc Sabadell posen a disposició de les empreses que vulguin començar a exportar.

Jaume Ferrer va ser l’encarregat de presentar els serveis dela Cambrade Comerç de Manresa, entre els que destaca el programa d’iniciació a l’exportació, impulsat per ACC1Ó i quela Cambras’encarrega d’implantar a les empreses. Les empreses que volen internacionalitzar-se també tenen al seu abast un servei de consultoria internacional i poden fer ús de la xarxa internacional de les Cambres a l’hora d’establir contactes arreu del món.

Esther Hidalgo, directora de Comerç Exterior de Banc Sabadell, va parlar dels mitjans de cobrament internacionals i de l’accés al finançament per a les empreses exportadores. Hidalgo va exposar quin és el paper dels bancs en els processos de pagament i cobrament i va explicar les característiques dels principals mitjans de pagament i els documents que cal que les empreses tinguin en compte a l’hora de fer qualsevol transacció.

La Cambrai Banc Sabadell van signar el mes de setembre passat un acord de col·laboració segons el qual les dues institucions es comprometen a impulsar el programa “Exportar per créixer” per ajudar a la internacionalització de les empreses. L’entitat financera també ofereix productes financers diferenciats per a les empreses membres dela Cambrade Manresa, com una línia de crèdit de 50 milions d’euros o l’accés a un servei de pagament immediat que permet finançar els pagaments als proveïdors.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet