Tot a punt per al Celebrem, que obrirà portes demà al Palau Firal de Manresa

nov. 16, 2012 No Comments by

La fira de nuvis i celebracions de Manresa reunirà a partir de demà, i durant tot el cap de setmana, empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments de tot tipus. En total hi haurà una cinquantena d’estands de sectors que van des de la moda nupcial i de festa fins als viatges, el càtering, la perruqueria i el maquillatge, la fotografia o la música. Tot, perquè els futurs nuvis o les persones que vulguin organitzar un esdeveniment especial trobin tot allò que necessitin sense moure’s de la fira.

Celebrem obrirà portes demà dissabte, a 2/4 d’11 del matí. L’horari de la fira és, tant dissabte com diumenge, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. L’entrada és gratuïta.

A més, els visitants a la fira podran participar en les diferents activitats organitzades pels expositors. Hi haurà pasarel·la de moda, xerrades sobre viatges i un concurs per escollir la taula més ben parada d’entre les que prepararan els diferents restaurants presents a la fira. Entre totes les persones que votin, se sortejarà una estada d’un cap de setmana en un hotel.

L’edició 2011 de Celebrem

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet