El Montepio demana que les obres per corregir els punts negres de la C-55 comencin immediatament

nov. 13, 2012 No Comments by

El Montepio de Conductors demana al Govern de la Generalitat que executi immediatament els treballs de millora als punts negres al tram sud de la C-55 que el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat preveu a partir de gener. Les darreres dues víctimes mortals, que es van registrar en l’accident d’ahir “han encès el territori i obliguen a una resposta ràpida per part del Govern”, segons el Montepio. L’entitat recorda que aquest 2012 nou persones han perdut la vida al tram sud de la C-55. Una xifra esgarrifosa que el Montepio avisa que pot augmentar les properes setmanes amb l’arribada del fred i les condicions adverses en la conducció. L’any passat van perdre la vida un total de quatre persones a la C-55 en una situació que esdevé insostenible per a la comarca.

Punts negres

Precisament el punt quilòmetric 18.5 de la C-55 és un dels trams en què l’entitat ha demanat amb insistència que s’actuï durant els darrers anys. Les obres de millora preveuen suavitzar el revolt d’accés a l’autopista C-16 fent una reordenació dels carrils per evitar les col·lisions frontals. L’altre punt en què s’actuarà és a l’enllaç al barri de Sant Pau i el conflictiu pont de la C-55 al punt quilòmetric 27 en què es construirà una mitjana per separar els dos carrils de circulació. El Montepio recorda que no es pot perdre ni un dia més en un tram de carretera que presenta uns índexs de sinistralitat inadmissibles.

Imatge del darrer accident a la C-55 (ACN)

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet