Celebrem arriba als 45 expositors quan falta poc més d’una setmana per a la seva inauguració

nov. 07, 2012 No Comments by

Una imatge del Celebrem del 2011

Celebrem, la fira de nuvis i celebracions de Manresa, tindrà almenys 45 expositors, una xifra que ja supera la que es va registrar l’any passat a poc més d’una setmana per a la celebració del certamen. L’organització està ultimant aquests dies tots els preparatius d’una fira que concentrarà en un sol espai diferents empreses dedicades a l’organització de tot tipus d’esdeveniments, amb una especial atenció cap als casaments. D’aquesta manera, els nuvis i tota la resta de persones que vulguin organitzar una celebració especial, podran contactar amb diferents proveïdors de serveis, des d’empreses de restauració i càtering fins a fotògrafs, floristes, músics o centres d’estètica.

Celebrem disposarà també d’expositors especialitzats en el sector dels viatges que, a més, oferiran diferents promocions per a tots els visitants. És el cas de Viatges Viñolas, que ha organitzat un taller de viatges en què parlarà de la seva oferta de viatges per a nuvis i dels viatges més especials que poden organitzar. Nautalia Viatges, per la seva banda, sortejarà una estada d’un cap de setmana en un hotel entre totes les persones que votin en el concurs de la taula més ben parada.

Celebrem tindrà lloc al Palau Firal de Manresa els dies 17 i 18 de novembre. La fira s’obrirà al públic el dissabte, dia 17, a 2/4 d’11 del matí i es clourà l’endemà diumenge, a 2/4 de 9 del vespre. Tal com es va fer l’any passat, al migdia, entre 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda, el Palau Firal romandrà tancat al públic.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet