El Montepio recorda que la conselleria de Territori té compromisos pendents per reduir l’accidentalitat a la C-55

oct. 18, 2012 No Comments by

El Montepio de Conductors recorda que romanen pendents d’executar els compromisos assumits pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recodé, per millorar la seguretat de la C-55, en el tram que va des de Monistrol de Montserrat fins el terme de Sant Fruitós. L’entitat mutual lamenta que, malgrat passen les setmanes i els mesos, no es facin realitat unes mesures de caràcter urgent promeses i que poden estalviar accidents molt greus.

El Montepio, que des de fa anys manté una actitud de diàleg amb les administracions, ja sigui directament o a través del Consorci Viari de la Catalunya Central, fa memòria que entre els compromisos que hi ha al calaix de la conselleria hi ha la nova senyalització del Túnel Bogunyà; la millora dels accessos a l’autopista de Terrassa, a l’alçada del fatídic quilòmetre 18 o les accions a la variant de Manresa, al també lamentable quilòmetre 27, amb la modificació del traçat de la carretera i amb la col•locació d’una mitjana entre els dos sentits de circulació.

Aquest tram de carretera és dels que suporta un nivell més elevat de trànsit de la Catalunya Central. Per això, a banda de les mesures per reduir la sinistralitat, s’ha demanat des del Consorci Viari de la Catalunya Central que l’autopista Terrassa-Manresa assumeixi una part d’aquest trànsit, a partir d’una bonificació de tarifes per a col•lectius concrets.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet