La jornada del Centre de Formació Pràctica d’aquest dijous ja té prop d’un centenar d’inscrits

oct. 17, 2012 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica reunirà aquest dijous prop d’un centenar de professionals i experts de l’àmbit de la mecanització industrial en la jornada “Què i com es mecanitzarà l’any2025”, en la qual es presentaran les darreres novetats i tendències de futur d’aquest sector amb tant pes a la comarca del Bages. La jornada, organitzada pel grup editorial especialitzat en publicacions tècniques Izaro, comptarà amb la participació de ponents provinents del Centre de Formació Pràctica, l’Escola d’Enginyeria de Bilbao i els centres tecnològics Ideko, especialitzat en tecnologies de fabricació i producció industrial, i Tekniker, especialitzat en mecatrònica, tecnologies de fabricació i microtecnologies.

La jornada tindrà lloc entre les 9 del matí i les 6 de la tarda a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa, on hi ha també les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica. Les persones o empreses que hi estiguin interessades encara són a temps de fer la seva inscripció, a través del telèfon 93 875 72 79 i a cfp@cforpra.com

“Què i com es mecanitzarà l’any2025”analitzarà, a partir de diferents ponències, aspectes com el mecanitzat d’alt rendiment, el mecanitzat de nous materials, el rectificat i les tècniques d’acabat, els nous mercats i oportunitats, els plans tecnològics o les tendències i processos emergents. També hi haurà lloc per parlar del mecanitzat amb aigua i altres processos diferents o de les possibilitats i potencialitats del làser com a eina per al mecanitzat.

Programa de la jornada

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet