Una ambiciosa jornada al Centre de Formació Pràctica presentarà les últimes novetats i tendències de futur en el sector del mecanitzat

oct. 10, 2012 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica portarà la setmana vinent a Manresa destacats experts del sector de la mecanització en una ambiciosa jornada en què es podran conèixer les darreres novetats i tendències de futur d’aquest sector. La jornada, que tindrà lloc el dijous 18 d’octubre, porta per títol “Què i com es mecanitzarà l’any 2025?”, i s’adreça a professionals d’empreses industrials de la comarca del Bages. El bon ritme d’inscripcions fa preveure una alta assitència a un esdeveniment que ja s’ha celebrat prèviament amb èxit al País Basc. De fet, l’organització de la jornada va a càrrec del grup editorial basc Izaro, especialitzat en publicacions tècniques.

Què i com es mecanitzarà l’any 2025 és la pregunta que servirà de punt de partida a tot un seguit de ponències que analitzaran aspectes com el mecanitzat d’alt rendiment, el mecanitzat de nous materials, el rectificat i les tècniques d’acabat, els nous mercats i oportunitats, els plans tecnològics o les tendències i processos emergents. També hi haurà lloc per parlar del mecanitzat amb aigua i altres processos diferents o de les possibilitats i potencialitats del làser com a eina per al mecanitzat.

Entre els ponents hi haurà formadors del Centre de Formació Pràctica, professors de l’Escola d’Enginyeria de Bilbao i professionals dels centres tecnològics Ideko, especialitzat en tecnologies de fabricació i producció industrial, i Tekniker, especialitzat en mecatrònica, tecnologies de fabricació i microtecnologies.

La jornada tindrà lloc entre les 9 del matí i les 6 de la tarda a les instal·lacions del CFP al Palau Firal. Les inscripcions s’han de fer directament al CFP, al telèfon 93 875 72 79, o al correu electrònic cfp@cforpra.com.

Programa de la jornada del 18 d’octubre

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet