La Cambra programa una jornada gratuïta per ajudar les empreses a identificar quines possibilitats tenen per estalviar energia

oct. 05, 2012 No Comments by

El programa “Àmbit Energia”, que despleguen al territorila Cambrade Comerç de Manresa i l’Institut Català d’Energia, ha programat per dimecres vinent, dia 10 d’octubre, una jornada que té per objectiu ajudar les empreses a identificar les seves possibilitats per estalviar en costos energètics. La sessió és gratuïta i es farà de5 a8 de la tarda a la seu dela Cambraa l’edifici de Can Jorba. Cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 872 42 22.

La jornada analitzarà diferents aspectes en els quals les empreses poden incidir per reduir la seva factura energètica. Es parlarà de la importància de gestionar la demanda energètica en una pime, com a factor clau per a la competitivitat; del gestor compartit, com a solució per a les pime; i de l’evolució dels preus energètics i de la situació actual. Tot, amb la voluntat que les empreses tinguin el màxim d’informació sobre com el nivell de despesa energètica incideix en la seva competitivitat i de quines eines disposen per gestionar-la. Les explicacions aniran a càrrec d’enginyers de l’empresa 3EX4 Enginyers.

Servei d’assessorament

El programa “Àmbit Energia”, en el qual s’inscriu aquesta jornada, ofereix també a les empreses un servei d’assessorament energètic personalitzat per tal que aquestes puguin conèixer si el preu que paguen per l’energia està dins de la mitjana de preus del mercat, si hi ha obligacions legals que han de complir o si poden reduir el consum d’alguna manera. El servei és obert a totes les empreses del Bages, que per fer-ne ús només cal que s’adrecin a les oficines dela Cambrade Manresa.

Curs sobre la factura elèctrica

També dins d’aquest programa, el dimarts 6 de novembre es farà un curs gratuït per aprendre a analitzar la factura elèctrica. Tindrà una durada de 5 hores i és obert a totes les pimes que vulguin millorar la seva gestió energètica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet