Comença la campanya de vacunació de la grip a les Àrees Bàsiques de Salut d’Althaia

oct. 05, 2012 No Comments by

Aquest dilluns, 1 d’octubre, els centres de salut d’Althaia (Barri Antic i Bases de Manresa) han iniciat la campanya de vacunació contra la grip estacional.

Les persones que s’hagin de vacunar ja poden dirigir-se al seu centre de referència per demanar hora per fer-ho. A més, també es pot demanar hora a través de la pàgina web de la Fundació Althaia(www.althaia.cat), en l’opció que ofereix per programar una visita amb la infermera assignada a cada usuari. També es pot fer mitjançant el telèfon de cadascun dels centres dela Xarxa Assistencial de Manresa:

  • ABS Barri Antic: 93 874 41 00
  • ABS Bases de Manresa: 93 877 22 22

Qui s’ha de vacunar

La vacunació contra la grip estacional s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, com ara:

  • Persones de 60 anys d’edat o més.
  • Persones internades en institucions tancades: residències geriàtriques, centres de malalties cròniques i malalties mentals, etc.
  • Adults i infants amb malalties pulmonars o cardiovasculars cròniques, incloent-hi l’asma.
  • Adults i infants que han estat sotmesos a vigilància mèdica o hospitalització durant l’any anterior a causa de malalties cròniques metabòliques (incloent-hi la diabetis mellitus), malalties renals o hepàtiques cròniques, hemoglobinopaties i anèmies, asplènia, malalties neuromusculars greus o immunosupressió (incloent-hi les causades per medicació o pel virus de la immunodeficiència humana).
  • Persones amb obesitat mòrbida.
  • Infants i adolescents (dels sis mesos als divuit anys) tractats durant un llarg temps amb àcid acetilsalicílic i que, per tant, poden desenvolupar la síndrome de Reye (dany cerebral agut i problemes hepàtics de causa desconeguda) després de la grip.
  • Dones embarassades.
CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet