Ofertes especials als restaurants del grup Diesa per la Shopping Night d’aquest dissabte

set. 28, 2012 No Comments by

Els establiments del grup Diesa ubicats al centre de Manresa s’afegiran aquest dissabte a celebració de la primera Shopping Night que es viurà a la ciutat. D’aquesta manera, totes les persones que participin de l’esdeveniment podran complementar l’experiència de compra nocturna amb un sopar o una consumició als restaurants de la zona.

La proposta de Diesa consisteix en una tapa i una beguda a un preu de 3 euros, que s’oferirà als establiments Canaletes, Piper, Onn, Farggi, Plaça i Xaloc. Per als qui prefereixin un sopar més formal, els restaurants Maïami i Passeig oferiran el menú Shopping Night a un preu de 18 euros.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet