Els productes bagencs, protagonistes del Gastropop del Poble Espanyol

set. 28, 2012 No Comments by

Els productes bagencs seran els protagonistes aquest dissabte de la fira Gastropop -una mostra gastronòmica que se celebra al Poble Espanyol-. Gastropop comptarà amb parades de productors, elaboradors i restauradors del Bages que, coordinats pel Consell Comarcal, oferiran els seus productes al Gastromercat, però també altres activitats paral·leles com tast de vins, trepitjada de raïm, un dinar a base de mongetes de Castellfollit del Boix o una elaboració en directe d’un plat tradicional del Bages a l’espai “Show cooking”.

Els productors i elaboradors del Bages que participaran al Gastromercat són la cansaladeria Can Singla, Forn de Cabrianes, celler Abadal i MengemBages, que també oferirà el dinar consistent en mongetes de Castellfollit amb botifarra o samfaina. Les postres seran a base de mató dels Matoners de Montserrat.

Les Cuineres del Bages seran presents a la mostra amb l’organització d’un taller de cuina on elaboraran el Piano del Bages, plat ja consolidat de la comarca a partir del costellam del porc Ral. El taller anirà precedit d’un petit tast de fesolets a càrrec del restaurant Miliu. També es realitzarà un tast de vins de la DO del Bages i una trepitjada de raïm, conduïts pel celler Abadal. A més, es hi haurà una exhibició d’animals de granja a càrrec de la Granja natura.

El Gastropop dedicat al Bages tindrà lloc aquest dissabte, 29 de setembre, al recinte del Poble Espanyol, entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.

Productors i elaboradors que participaran al Gastropop, reunits al Consell Comarcal

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet