Ajuntament de Sant Vicenç i Diputació ofereixen preparació per accedir als cicles de grau mitjà

set. 28, 2012 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, conjuntament amb l’àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’institut Castellet, organitza per primera vegada un curs de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà per facilitar l’accés als estudis i la inserció laboral a aquelles persones que no tinguin el graduat escolar en educació secundària.

Totes les persones que compleixin com a mínim 17 anys l’any 2013 i que no disposin d’aquesta titulació, poden accedir al curs de preparació per poder-se presentar a la prova d’accés per estudiar un cicle formatiu de formació professional de grau mitjà i així poder afrontar la inserció en el mercat laboral amb una millor qualificació professional. La prova d’accés consta d’un sol examen i el fet de superar-la dóna dret a cursar qualsevol cicle formatiu i té validesa a tot l’estat espanyol.

El curs de preparació es farà entre octubre de 2012 i abril de 2013, amb un total de 330 hores lectives, els dilluns i dijous de 4 a 7 de la tarda. Es durà a terme a les instal·lacions de l’institut Castellet i el preu d’inscripció és de 50 euros. Cal inscriure’s a l’OAC de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

Aquesta és una de les accions que la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet posa en marxa seguint la línia estratègica “Forma’t i Qualifica’t” recollida en el Pla d’Actuació Municipal 2012-2015, que preveu la realització de programes de formació permanent que promoguin la reincorporació al sistema educatiu i la inserció laboral amb major qualificació professional.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet