La primera edició del 3×3 Street Quin Passeig omple de bàsquet el centre de Manresa

set. 27, 2012 No Comments by

La primera edició del torneig Street 3×3 Quin Passeig de Bàsquet, organitzat per Diesa Restauració i +Kevents, va omplir la cèntrica plaça de Crist Rei de Manresa d’aficionats al bàsquet de totes les edats. Els participants van competir en les diferents categories i els guanyadors es van emportar una copa. A més, tots els jugadors van ser obsequiats amb una samarreta de Powerade i hi va haver altres activitats, jocs i animació per tot el públic que va apropar-se a gaudir d’una jornada de bàsquet urbà al bell mig de Manresa.

Foto de grup dels equips guanyadors de totes les categoriesmig de Manresa

Un moment de la competició

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet