La Cambra signa un acord amb Banc Sabadell per facilitar l’accés al crèdit i la internacionalització de les empreses associades

set. 27, 2012 No Comments by

La Cambrade Comerç de Manresa i Banc Sabadell han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar solucions financeres a les empreses associades ala Cambra, amb condicions preferents, incloent-hi una línia de crèdit de 50 milions d’euros. L’acord també preveu diverses activitats entre les dues institucions per fomentar l’activitat internacional de les empreses.

Josep Canalias, director territorial de zona de Banc Sabadell, i Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa

L’acord ha estat signat a la seu dela Cambrade Comerç per Josep Canalias, director territorial de Catalunya de l’entitat financera, i Pere Casals, president dela Cambra.

50 milions d’euros en crèdits i serveis de pagament immediat

Entre els diferents punts de l’acord, destaca la línia de crèdit de 50 milions d’euros per a les empreses membres dela Cambra, amb la finalitat de facilitar-los l’accés al finançament. Addicionalment, les empreses disposaran del “Servei de pagament immediat pimes”, que permet finançar els pagaments als proveïdors i, d’aquesta manera, oferir-los descomptes per pagament immediat.

Internacionalització de les empreses

La col·laboració entrela Cambrai el banc inclou un pla d’impuls a la internacionalització, amb activitats de formació i assessorament i l’accés al programa “Exportar per créixer”, de foment de l’activitat exportadora.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet