El Premi Simeó Selga, de Rotary Club Manresa-Bages, convoca la seva onzena edició

set. 27, 2012 No Comments by

Les associacions i entitats bagenques sense ànim de lucre i amb projectes d’interès social tenen una nova cita amb el Premi Simeó Selga, que convoca el Rotary Club Manresa-Bages des de l’any 2002, i que entrega els beneficis del Concert de Reis al guanyador perquè pugui fer realitat el projecte que ha presentat.

Aquesta és l’onzena edició del guardó, que l’any passat va premiar l’Associació Síndrome d’Asperger de la Catalunya Central, que ofereix eines per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquest trastorn de l’espectre autista. Els guardonats reben els beneficis que s’aconsegueixen amb la venda de les entrades del Concert de Reis (aproximadament uns 6.000 euros).

Poden presentar la seva candidatura totes les associacions d’ordre civil, assistencial, esportiu o de naturalesa similar, de la comarca del Bages, i que presentin un projecte d’interès social i sense ànim de lucre. Les propostes s’han de fer arribar per escrit i duplicat, abans del 23 de novembre, al Rotary Club Manresa-Bages, apartat de correus 152, 08240 Manresa. Per a més informació les entitats es poden posar en contacte amb el Rotary a través del seu correu electrònic rotary@rotarymanresa.org o bé del telèfon 637 806 582.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet