El Bages tindrà veu, per primer cop, al Ple de l’Experiència que es farà al Parlament

set. 27, 2012 No Comments by

Joan Cals, representant del Consell Consultiu de la Gent Gran del Bages –del Consell Comarcal- intervindrà el dia 1 d’octubre al Ple de l’Experiència que se celebrarà al Parlament de Catalunya, en què es fa sentir la veu de la gent gran de Catalunya a través de diverses ponències. En concret, Cals parlarà de la qualitat de vida de les persones grans. Les altres dues ponències de la jornada seran sobre com incrementar la participació de la gent gran i la promoció de les relacions intergeneracionals, i com afecta la crisi a aquest col·lectiu.

Les ponències són contestades pels grups polítics que assisteixen al Ple de l’Experiència i finalment pel Conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, que pren el compromís de tirar endavant alguna de les demandes. L’acte també serà presidit per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

En el Ple participen diferents Consells Consultius de la Gent Gran –que depenen dels Consells Comarcals-, associacions, federacions de gent gran i sindicats majoritaris de Catalunya, que estan agrupats en el Consell de la Gent Gran de Catalunya. En aquesta trobada, el col·lectiu de gent gran pot reivindicar directament al Parlament les seves necessitats o plantejar temes que el preocupen. Aquesta és la primera vegada que hi intervé un representant del Bages.

Joan Cals

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet