Vuit restaurants del grup Diesa oferiran menús cardiosaludables durant la Setmana del Cor

set. 21, 2012 No Comments by

Vuit restaurants del grup Diesa oferiran durant tota la setmana vinent menús cardiosaludables amb motiu de la celebració de la tercera Setmana del Cor de Manresa. Són, concretament, els restaurants Bufalvent, Casa Pío, Ànsios, Atenes, Cibus, Maïami, Oratge i Passeig, els que tindran una opció de menú cardiosaludable a un preu de 9,90 euros i estaran identificats amb el logotip dela Setmanadel Cor.

Els menús s’han elaborat seguint les pautes que recomanen els experts per prevenir les malalties cardiovasculars: abundància de verdures crues i a la planxa, amanides, peix blau, carns a la planxa i evitant al màxim els fregits i l’excés de greixos.

La cuina d’un dels restaurants del grup Diesa

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet