Més de 15 equips ja estan a punt per participar al 3×3 de bàsquet d’aquest dissabte al Passeig

set. 20, 2012 No Comments by

Més de 15 equips de totes les edats ja estan a punt per al torneig Street 3×3 Quin Passeig, que tindrà lloc aquest proper dissabte en un dels punts més cèntrics de la ciutat de Manresa. El tram de Passeig que hi ha entre el Quiosc Canaletes i la plaça de Crist Rei s’omplirà de partidets i de moltes altres activitats relacionades amb el món del bàsquet. Cheerleaders, concursos de triples i altres jocs oberts a tothom posaran de manifest l’estreta relació que té la ciutat de Manresa amb aquest esport i l’afició amb què es viu el bàsquet.

El torneig tindrà lloc al llarg de tot el dissabte 22. Començarà a les 10 del matí amb la competició de la categoria infantil, per a jugadors de fins a 12 anys. A la tarda, entre les 5 i les 8, hi haurà la competició de les categories júnior (de12 a18 anys) i sènior (més de 18 anys). El torneig és organitzat per Diesa Restauració i +Kevents.

Per participar-hi cal fer equips de quatre persones. Les inscripcions, que són gratuïtes, poden fer-se a info@quinpasseig.com, i a Ràdio Manresa, Decathlon i el quiosc Canaletes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet