L’ICS porta a Manresa tres destacats experts a la taula rodona de dimarts de la Setmana de Cor

set. 20, 2012 No Comments by

Tres destacats experts en diferents àmbits de la salut participaran dimarts en una taula rodona que rep el títol de “Què mou el nostre cor? Salud, dinero y amor”, que tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda ala salala Planade l’Om dela Fundació CaixaManresa. Els ponents, professionalment reconeguts, són l’investigador, Dr. Roberto Elosua; la metgessa, Dra. Èlia Díez i la psicòloga, Lena Crespi. Moderarà la taula Núria Sala, de l’Institut Català dela Salut(ICS). La iniciativa s’inclou en la 3ª Setmana del Cor, que se celebra a Manresa del 23al 29 desetembre.

El perfil dels ponents

Roberto Elosua és metge especialista en medicina preventiva i salut pública, treballa com a investigador a l’Institut Mar d’Investigacions Mèdiques de Barcelona, i parlarà de com les desigualtats en el nivell socioeconòmic poden determinar la salut cardiovascular.

Èlia Díez, metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública, treballa de Cap de Servei de Programes i Intervencions Preventives de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, i parlarà de mesures per reduir aquestes desigualtats.

Lena Crespi és psicòloga, màster en teràpia sexual i de parella, sotsdirectora de l’Institut d’Estudis dela Sexualitatila Parella, col·laboradora del programa El suplement de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Coppulo, i articulista d’opinió al diari digital Osona.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet