L’Àrea Bàsica de Salut de Sant Hipòlit de Voltregà celebra el seu 25è aniversari

set. 20, 2012 No Comments by

L’Àrea Bàsica de Salut de Sant Hipòlit de Voltregà arriba enguany als 25 anys de vida i ho celebrarà fent-ne partíceps al conjunt dels seus usuaris i als professionals que hi han treballat al llarg d’aquests anys. El primer dels actes previstos tindrà lloc el divendres 21 de setembre i serà un sopar adreçat als professionals que han treballat al centre durant els seus 25 anys d’història.

El segon dels actes serà una festa oberta a tota la població, que es farà el dissabte 22 de setembre. Hi participarà l’escola de música de Sant Hipòlit de Voltregà, que farà un concert, i el conjunt d’escoles de la zona, que aportaran un mural realitzat pels alumnes amb el tema “Què és la salut per a tu?”. Aquest mural es penjarà al vestíbul del CAP. La festa finalitzarà amb una xocolatada popular.

L’Àrea Bàsica de Sant Hipòlit atén una població de 7.200 persones entre els municipis de St Hipòlit de Voltregà, Masies de Voltregà, Orís i Sta Cecília de Voltregà. En  l’actualitat hi treballen 23 professionals, no comptant-hi les col·laboracions externes de professionals procedents de l’Hospital General. Ofereix serveis de medicina de familia, pediatria, odontologia, atenció a la dona i treball social.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet